TOKAT / REŞADİYE - Reşadiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları

Ock

Reşadiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Faaliyet Planı

Yarışma şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

İmam Haiitp Okulları Haftası etkinlikleri kapsamında yatsı namazında Reşadiye ilçemiz İmam Ömer Şahin Camiinde öğrencilerimiz program icra ettiler. Namaz öncesi "Yasin ve Fetih" sureleri okudular. İmamlığı ve müezzinliği de öğrencilerimiz yaptı. Namaz akabinde tesbihat, ilahiler, salavat-ı şerifeler ve dua ile programı tamamladılar. Emeği geçen öğretmnelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında okul konferans salonumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program büyük beğeniyle izlendi. Öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim tilaveti, İlahiler, Peygamber sevgisi konusunun işlendiği Hz. Hubeyb'in şehid edilişi tiyatrosu, Şiirler, Peygamberimizin hayatı oratoryusu gibi güzel etkinliklerle Peygamber efendimiz örnekliğini anlatmaya çalıştılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

HÜSN-İ HAT

Sorumluluk öğrenci listeleri için tıklayınız..

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

ŞİİR DİNLETİSİ